Salame al BAROLO

kr 200,00 kr

Salame al Barolo er en italiensk pølse som er laget med svinekjøtt og Barolo vin, en rødvin fra Piedmont-regionen i Italia.

Den er tilberedt i henhold til en gammel Langa-bondeoppskrift, og bruker kun de fineste stykkene av italiensk svinekjøtt som er igjen å suge i Barolo-vin. Etter fylling blir den håndbundet og krydret veldig sakte for å få frem sin typiske aroma.

Pølsen er preget av en karakteristisk, kraftig smak og aroma, som skyldes kombinasjonen av saftig svinekjøtt og rik, tanninrik rødvin.

Salame al Barolo har en fast tekstur og er vanligvis skåret i tynne skiver før servering. Den kan brukes som en del av et ostefat eller som en forrett sammen med oliven, brød eller andre småretter.

Selges per stk.  hver stk er Ca. 300 – 400g

Smsksprøve
Når du legger inn en bestilling, send gjerne en epost også om du ønsker smaksprøve på noen av de andre produkter vi har. Vi kan sende smaksprøven i pakken din.
Post@eurocheese-import.no

Legg till i Ønskeliste
Legg till i Ønskeliste
Kategori:
Guaranteed Safe Checkout

Nasjonalt svinekjøtt, Salt. Sukker: Dekstrose. Smakstoffer, krydder, Barolo-vin (1,5 %). Antioksidant: E301. Konserveringsmidler: E252, E250

Næringsinnhold per 100g:

Energi 1218 KJ / 292 kcal
Fett 20 g
hvorav mettede fettsyrer 4,9 g
Karbohydrater 1,1 g
hvorav sukkerarter 0,9 g
Proteiner 27 g

Opprinnelse: Italia

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Salame al BAROLO”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Salame al BAROLO
kr 200,00 kr
Legg till i Ønskeliste
Legg till i Ønskeliste
Skroll til toppen